Cautare

1215 de rezultate pentru "carte de telecom" (3.31 secunde)
Cu acest prilej, Anton Carabelaian si-a aniversat si ziua de nastere. "De la varsta de 12 ani il ajutampe tatal meu, Avedis Carabelaian, la magazinul sau de cafea din Bucuresti.
Senatorul Niculae Badalau a sustinut o declaratie politica intitulata 'Monumentele istorice, cea mai buna "carte de vizita" a unui popor' , pe care o puteti citi in continuare.
Organizat in cadrul Galeriei Dalles, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, zilnic intre 10.00 si 20.00, KILIPIRIM reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.
Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune". ... Toate acestea vor fi abordate in programul zilnic de conferinte si seminarii. Pe perioada targului, pot fi achizitionate carti de dezvoltare personala, spiritualitate si ezoterism, psihologie si astrologie, filosofie sau cabala.
"Joaca pe scena la 95 de ani?!". Da, joaca la 95 de ani! ... Insa domnia sa a adus acest rol drept plocon publicului, pe care il slujeste neincetat de 75 de ani (mai mult decat o viata de om, ar spune multi).
Dor La putina vreme dupa aparitia "Povestilor unui mizantrop" , am fost chemati la TVR, sa vorbim despre carte. ... "Povestile..." avusesera drum lung si deloc usor pana sa devina carte. ... Povesti, de asta e nevoie. Toti vor sa ia premiul Nobel, toti scriu romane despre oameni de asfalt, Frumoase povesti.
Actrita Manuela Golescu participa la targul organizat de Martisor si de Ziua Femeii, de la Sala Dalles. ... "Avem noutati editoriale pe care le promovam la targurile de carte, de evenimente si de cadouri, precum:
La targul Piata Taraneasca si Mester(esti), Nicoleta Simona Vaduva a adus obiecte de ceramica pictate: cani de sezon, sticle de vin, sfesnice.
Interviu realizat de Octavian Curpas (Phoenix, Arizona) Poeta si prozatoarea Victorita Dutu debuteaza in august 2003, cu placheta de versuri "Spatii".
Ionut Vulpescu) Unicitatea Holocaustului consta intr-un set de imprejurari care au pus conditia umana in fata unor situatii nemaiintalnite pana atunci. In primul rand, Holocaustul nu a fost nici o epidemie, nici o catastrofa naturala si nici macar un fapt de razboi inevitabil.
O selectie unica de bijuterii muzicale pe care in Romania doar AG Weinberger ti le canta! Un concert de colectie, de fiecare data altfel.
Ion Iliescu isi lanseaza cartea "Destinul unui om de stanga. Amintiri" Volumul "Destinul unui om de stanga.
Anne Marie Parlog ne prezinta singurul restaurant de Foie Gras : Morgan la Dud "In bucataria Morgan la Dud, preparatele sunt gatite a la carte si de casa.
Ivan Sarandev (nascut la 1934) este cel mai reputat specialist in literatura bulgara contemporana, autorul a peste 10 lucrari de istorie si teorie literara, in care prezinta personalitati si fenomene fundamentale ale literaturii bulgare din aceasta perioada. Lucreaza la Institutul de Literatura al Academiei Bulgare de Stiinta.
"Sa strigi femeia pe numele ei de vers" 25,00 lei Descriere Produs Vrei sa faci cuiva, femeie sau barbat, un cadou care sigur ii va face placere?
Editura Corint Junior lanseaza miercuri, 11 februarie, la libraria Bastilia, romanul Jurnalul intim al lui Cuckoo Clarke, scris de celebrul autor american de bestseller-uri James Patterson (in colaborare cu Lisa Papademetriou) si ilustrat de Keino.
Conceptele prezentate atat de mestesugit in cartea lui Marilee Adams, "Invataturi care schimba vieti", aparuta la Editura Amaltea, ne arata ca modul de gandire al unui lider, procesele cognitive pe care le adopta, convingerile si modelele sale mentale ii afecteaza comportamentul si capacitatea de a stabili relatii cu proprii adepti.
Recent, la Casa Universitarilor din Capitala, Alexandru Calmacu a lansat volumul Vise in paragina, o colectie de editoriale in care sunt prezentate si satirizate intamplari inedite inspirate din evolutia societatii romanesti postcomuniste.
Cum sa uiti o femeie - Dan Lungu (Scris de Diana Blaj) Andi si Marga locuiau impreuna de un an si jumatate insa, desi aveau aceeasi profesie, punctele de interes dintre cei doi nu pareau a fi nici pe departe comune.
Cedric Mims, profesor de microbiologie la Londra, a intocmit aceasta lucrare unica luand in considerare toate aspectele mortii, de la cele ce tin de spiritualitate, viata dupa moarte, mitologie si istorie, pana la cele referitoare la cauze ale mortii, autopsii si ritualuri funerare.
google-analytics.com